Den 17. internasjonale logistikkfestivalen har gått inn i nedtellingen, og leapfrog express vil få en tung debut!

I følge relevante bransjenyheter, fra 30. mars til 1. april, vil den 17. China International Logistics Festival og den 20. China International Transportation and Logistics Expo debutere i Xiamen!I denne forbindelse legger logistikkfeltet stor vekt på utveksling og samarbeid mellom jevnaldrende.De mener at dette er en mulighet til å styrke utveksling og integrasjon mellom bedrifter og lære av hverandre.

Den siste bransjebegivenheten var den internasjonale logistikk- og forsyningskjeden Expo som ble holdt i Shenzhen i slutten av september i fjor.På denne internasjonale profesjonelle plattformen for utveksling og samarbeid mellom bransjeledere, var leapfrog express heldig som fikk delta i den og vise sine utmerkede produkter.Med sin harde kjernestyrke og kundeomdømme vant leapfrog express også tittelen "utmerket logistikk- og forsyningskjedeleverandør".

I denne internasjonale logistikkfestivalen har leapfrog Express allerede vært klar.På den tiden vil den dukke opp i den 17. internasjonale logistikkfestivalen med sine utmerkede produkter, nemlig vitenskap og teknologi!

Det er rapportert at på denne internasjonale logistikkfestivalen vil leapfrog express fokusere på å vise sin vitenskapelige og teknologiske styrke, spesielt det nylig lanserte "grønne kodesystemet" for varer.Når det gjelder dens sosiale innflytelse og referanse til de epidemiforebyggende ideene til hele logistikkindustrien, kan dens rolle beskrives som svært kraftig.

"Green code"-systemet for forebygging av logistikkepidemi gir en ny løsning på problemet med lastepidemiforebygging. Hvis det kan bli fullt ut populært, kan det teoretisk sett komme gjennom dataene til hundretusenvis av ekspressleveringssteder over hele landet, realisere transparente og digital lastepidemiforebyggende håndtering, og gjør at viruset ikke kan gjemme seg noe sted. Jeg tror det ikke er mindre verdifullt enn 'helsekoden' for godstjenesteindustrien," sa en ekspert i logistikkbransjen.

Fra menneskelig helsekode og reiserutekode til å lage "grønn kode" av varer, fra ideell til virkelighet, har trans Express investert mye menneskelige og materielle ressurser i mentaliteten om å være ansvarlig for kundenes varer og oppgradering og transformasjon av logistikk og epidemiforebyggingssystem.Det har etablert et teknisk FoU-team med utmerkede IT-talenter for å bryte gjennom problemene med datasporing og streng eliminering.Gjennom bruk av sverdkastingssystem og AI-intelligens, cloud computing, big data og andre teknologier, endelig har den oppnådd et sterkt "grønn kode"-system, som også er legemliggjørelsen av leapfrog express, som muliggjør logistikk og epidemiforebygging med vitenskap og teknologi og bygge kjernekonkurranseevnen til bedrifter.Jeg tror det vil skinne sterkt i denne logistikkfestivalen.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet ovenfor overføres fra andre medier av denne nettsiden.Den relevante informasjonen er kun for det formål å overføre mer informasjon.Det representerer ikke synspunktene til denne nettsiden, og betyr heller ikke at denne nettsiden er enig med dens synspunkter eller bekrefter ektheten av innholdet

Når containerterminalen i skumringen, arbeid kraner og gaffeltruck.

Innleggstid: 01-04-2022